Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer in de disclaimer. akkoord

 

Menu

terug naar dashboardterug naar vorige paginaSchoolnieuws

 115/131 

Diploma-uitreiking één groot feest

Net als vorig jaar vond de diploma-uitreiking van de Bredero Mavo plaats in het Zonnehuis, het historische theater aan het Zonneplein. Ongeveer 400 trotse ouders, grootouders, broers, zussen, vrienden en het hele team van de Bredero Mavo waren hiervan getuige.

Om zeven uur vulde de prachtige zaal zich met zenuwachtige geslaagden en trotse familieleden en vrienden. Nadat de geslaagden hun VIP-plaats hadden gevonden startte de officiële ceremonie. Na vier (soms vijf) jaar hard werken is er een einde gekomen aan de tijd op de Bredero Mavo, het diploma is in de zak. Voordat de leerlingen hun diploma kregen, moesten zij eerste op het podium komen om door hun mentor te worden toegesproken. Bij de toespraken werd er veel gelachen en sommige anekdotes zal men niet snel vergeten. Hierna was het tijd voor het tekenen van het diploma en zat het er dan op, het diploma is nu definitief! We wensen alle leerlingen veel succes in hun verder (school)loopbaan.

De vele foto's van de avond zullen een blijvende herinnering vormen, maar ook het (mede door leerlingen) gemaakte jaarboek is een prachtig document. Klik op de link hieronder om deze te bekijken.Het downloaden kan even duren in verband met de grote van het bestand.

 

Zie hieronder enkele foto's van de avond, voor meer foto's klik hier


 Voor de lijst met geslaagden klik hier

Met dank aan Stadsherstel, dat het Zonnehuis ter beschikking heeft gesteld voor dit evenement.