Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer in de disclaimer. akkoord

 

Menu

terug naar dashboardterug naar vorige paginaSchoolnieuws

 10/105 

Leerlingen helpen buurtbewoners met belastingaangifte

Leerlingen van Bredero Mavo gaan wederom buurtbewoners helpen met de belastingaangifte. Buurtbewoners kunnen de aangifte gratis laten controleren op teruggave van belastinggeld. Leerlingen van de Bredero Mavo en studenten van het ROC van Amsterdam worden in het kader van hun studie hier speciaal voor ingezet om buurtbewoners in Amsterdam-Noord te helpen.

Belastingaangifte over 2016
Voor het tiende opvolgende jaar helpen leerlingen buurtbewoners in Amsterdam-Noord met het doen van de belastingaangifte. In een gezamenlijk project van Bredero Mavo (vmbo-t) en ROC van Amsterdam (mbo) zijn leerlingen en studenten speciaal hiervoor opgeleid. Zij zullen, onder begeleiding van docenten, hun opgedane kennis in de praktijk toepassen op een manier waarmee mensen uit o.a. de buurt geholpen kunnen worden.

Beperkt aantal plekken
Er zijn een aantal dagen gereserveerd om de aangifte de kunnen controleren. Onder begeleiding van docenten doen leerlingen en studenten gratis de belastingaangiftes voor buurtbewoners in Amsterdam-Noord. Sinds 2008 zijn leerlingen al op kleine schaal actief bezig met het doen van deze belastingaangiftes. Vanwege succes en toegenomen belangstelling is dit project uitgebreid. Doch, gezien het aantal beperkte plaatsen, dient u wel tijdig een afspraak te maken.

Afspraak maken
U kunt hiervoor terecht in het Contactpunt in de passage van het schoolgebouw van Bredero Mavo en ROC van Amsterdam aan Gare du Nord 5 te Amsterdam-Noord (naast het stadsdeelkantoor). Voor het maken van een afspraak kunt u op maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren contact opnemen via telefoonnummer (020) 579 72 30 of m.verhoeven@brederomavo.vova.nl. Op uw afspraak dient u uw DigiD-gegevens en jaaropgave(n) mee te nemen. De leerlingen en studenten kunnen, indien nodig, voor u een DigiD aanvragen. De invuldagen zijn op vrijdag 10 maart, donderdag 16 maart en donderdag 23 maart 2017.